Scientix Fen ve matematik eğitimi konferansı

 

Scientix Projesi kapsamında, 17-19 Haziran 2015 tarihlerinde Ankara Başkent öğretmenevinde düzenlenecek 'Scientix Fen ve Matematik Eğitimi Konferansı'nın amacı; Fen ve Matematik öğretim programları doğrultusunda sorgulamaya dayalı ders etkinlikleri gerçekleştiren öğretmenlerin bu etkinliklerini diğer öğretmenlerle paylaşmasını sağlamaktır. Böylelikle öğrencilerine fen ve matematik eğitiminde sorgulamaya dayalı etkinlikler yaptıran öğretmenler arasında bilgi ve deneyim paylaşımı ortamı oluşacaktır. Bu nedenle, Bakanlığa bağlı okullarda görev yapan ve sorgulamaya dayalı ders etkinliklerini meslektaşlarıyla paylaşmak isteyen tüm Fen (Fen Bilgisi, Fen ve Teknoloji, Fizik, Kimya, Biyoloji, vb.), ve Matematik alanı öğretmenlerimizi 'Scientix Fen ve Matematik Eğitimi Konferansı'na davet ediliyor.

Ben eğer mümkün olursa katılacağım , daha önce Niğdedeki 10.matematik ve fen konferansına katılmıştım ancak bu , konferans tam istediğim ilgi alanıma giren bir konferans. Umarım hayal kırıklığı yaratmaz.

Matematik eğitimi hakkında farklı materyaller , farklı fikirler görmek istiyorsanız yada sizin bir fikriniz , etkinliğiniz varsa -poster yada sunum şeklinde gönderebiliyorsunuz- paylaşılması hoş olacaktır .

Konaklama ve diğer detaylar için

http://scientixkonferansi.weebly.com/

Avrupa birliği kapsamındaki asıl ana site

http://www.scientix.eu

Dikkat katılım için son başvuru tarihi 1 Mart 2015

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tam sayılarda bölme

Sayma sayıları