Microsoft’un Yenilikçi Uzman Eğitmen Proğramı

 Eğitimde teknoloji devri başladı , büyük teknoloji devleri bu alana muzazzam yatırımlar yapıyorlar .

Microsoft da artık bende bu alanda varım demek istiyor , daha önce başvuru başvuru yaptığım , "Microsoft Innovative Educator Expert " , Microsoft yenilikçi eğitim uzmanı proğramına kabul edildim .

 

Gelen mail ;

Sevgili Gazi Çotak,

 

Tebrikler! Aday gösterme sürecimizin ilk fazında Microsoft Yenilikçi Uzman Eğitmen Programı’mıza 2015-2016 takviminde katılmaya hak kazandınız! Sizleri dünyanın dört bir yanından, 100 katılımcı ülkeden binlerce yetkin eğitmenimizle birlikte aramızda görmekten büyük bir kıvanç ve mutluluk duyuyoruz!

Uzman Eğitmenimiz olarak programdan yıl boyunca faydalanabilecekleriniz:

·        Beta sürümlerindeyken Microsoft ürünlerini test edebilme imkanı

·        Sadece sizlere özel pedagojik/formasyon gelişim fırsatları

·        Ürün grubu mühendis ekiplerimize geri bildirim verme şansı ile Microsoft ürünlerini geliştirme olanağı

·        Mart 2016’da “Microsoft in Educator Exchange” etkinliğine katılmaya hak kazanan 300 Uzman Eğitmen’den biri olma fırsatı

 

Yıl boyunca sizin için tasarladığımız birçok heyecan verici ve bir o kadar da keyifli aktivitlerimiz olacak. Size bir vaatte bulunduk ve sözümüzü tutmaya niyetliyiz! Microsoft ailesi olarak sizinle yakın iletişim halinde olmak ve sizin
de programdaki meslektaşlarınız ile yakın temasta bulunarak eğitmen topluluğumuzun üyeleri arasında karşılıklı öğrenme halinde olmanızı diliyoruz.
Sizin Uzman Eğitmen kadromuzdaki bütün değerli eğitmen arkadaşlarımızın bilgi dağarcığından istifade etmeniz, ülkemizi yarına taşayacak saygın eğitmen marka değerini yaratmak ve kişisel gelişiminize destek vermek için Microsoft ailesi olarak sizinleyiz.

Microsoft, teknolojinin eğitim ve öğretimde verimli sonuçlar üretmesini sağlamak için eğitimcilerle el ele veriyor. Microsoft Yenilikçi Uzman Eğitmenleri Programı, eğitim ve öğretim için özel olarak konumlandırılmış çözümler ve ürünlerin yakından tanınmasını ve ortaya çıkardığı başarı hikayelerinin paylaşılmasını amaçlıyor. Eğitim ve öğretimde 21. Yüzyılın gerektirdiği teknolojinin etkin şekilde kullanılıp pedagojiyle bütünleştirilmesi konusunda çalışmalarını sürdüren Microsoft, güçlü Microsoft çözümlerine hayat katan çağdaş eğitmenlerle buluşuyor. Program katılımcılarının, öğrencilerine geleneksel eğitim kalıplarını dışında yaklaşımlarla tutku aşılayan, vizyon sahibi bir eğitmen ve lider kimlikli öğretmen adayları olması bekleniyor.

Program sonunda Microsoft Yenilikçi Uzman Eğitmeni sertifikasına sahip olacak katılımcılar, Microsoft’un özel kongrelerine konuşmacı olarak katılmak, eğitim çözümlerini ilk deneyimleyen kişiler arasında olmak, sınıfiçi Skype uygulaması ile dünyanın her yanındaki meslekdaşlarıyla işbirliği yapmak, dünyanın en büyük eğitim kongresi Microsoft Global Educator Exchange Event’e katılmak gibi pek çok ayrıcalığı yaşayacak.

Microsoft’un Yenilikçi Uzman Eğitmen Programı’na Microsoft Educator Network‘den açılacak ücretsiz üyelikle birlikte Office Mix, Sway, Video ya da tercih edilen alternatif bir çevrimiçi formatla bir öğrenme nesnesi yaratarak aka.ms/mieapply’dan aday olunuyor. Adaylar 30 Ekim’e kadar başvurularını yapabilir ve program ve başvuru sürecine dair tüm sorularını ekeskin@microsoft.com’ailetebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tam sayılarda bölme

Sayma sayıları